Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی طی اطلاعیه‌ای شرایط و زمان ثبت نام خوابگاه دانشجویی برای نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را اعلام کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، بر این اساس کلیه دانشجویان واجد شرایط و متقاضی خوابگاه برای نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ باید ضمن مطالعه و دقت در تاریخ‌های مقرر از طریق سیستم جامع گلستان در مرحله اول درخواست خود را ارائه و سپس در مرحله دوم نسبت به  انتخاب هم اتاقی و خوابگاه پیشنهادی اقدام لازم به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان روزانه، غیر بومی مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۹۷ به بعد دانشگاه شهید بهشتی دارای حدنصاب لازم مطابق مفاد مندرج در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری،  دانشجویان روزانه، غیر بومی مقطع کارشناسی ارشد ورودی بهمن ۹۹ به بعد و دانشجویان روزانه، غیر بومی مقطع دکتری ورودی بهمن ۹۷ به بعد امکان می توانند در خوابگاه های این دانشگاه ثبت نام کنند.

دانشجویان واجد شرایط در خوابگاه های دانشگاه شهید بهشتی می توانند از ۱۸ تا ۲۴ مرداد "درخواست خوابگاه" را به امور دانشجویی ارائه دهند، همچنین در صورت بروز  مشکل در هنگام ثبت درخواست مراتب را در بازه فوق به ادرس ایمیل sabtenam_skan@sbu.ac.ir انعکاس نمایند. 

به آن دسته از دانشجویان واجد شرایط (دارای سنوات مجاز خوابگاه) که در مرحله اول از طریق سیستم جامع گلستان ثبت نام نموده باشند، اختصاص دارد و زمان ثبت نام این مرحله متعاقب مرحله اول، ازطریق وبسایت دانشگاه شهید بهشتی بخش دانشجویی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 شرکت در مرحله دوم (انتخاب هم اتاقی) منوط به درخواست اولیه (ثبت‌نام) است و عدم ثبت درخواست در موعد مقرر به منزله انصراف از خوابگاه برای ترم آتی تلقی خواهد شد.

بر اساس تاکید دانشگاه شهید بهشتی، شرط اسکان در خوابگاه‌ها منوط به تکمیل واکسیناسیون است و بر اساس مقررات صندوق رفاه دانشجویان استفاده از خوابگاه دانشجویی در هر نیمسال منوط به تسویه بدهی قبلی خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ثبت نام خوابگاهها ، دانشگاه شهید بهشتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه شهید بهشتی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو